Fleisch bis zum Maximum

2014

Zahájení vývoje technologie na zpracování masa

2016

Uvedli jsme na trh značku MARTY Navázali jsme spolupráci s Rohlíkem

2017

Rozrostli jsme se i do Hornbachu a Zvěrokruhu

2020

Začali jsme prodávat na Alze Zahájili jsme prodej konzerv s rostlinnou složkou Louie

2021

Vznikl Alemar Food Group

2022

Získali jsme certifikaci na prodej masa pro lidskou spotřebu

2023

Získali jsme patent na výrobu kávového oleje ze sedliny.

2024

Dokončujeme 2. fázi rozšíření výrobny konzerv

Unser Ziel war es, eine einfache Alternative zu BARF zu entwickeln. Nach jahrelanger Entwicklungsarbeit haben wir eine Technologie entwickelt, die sich als ideale Methode zur Verarbeitung von Fleisch erwiesen hat, bei der die Qualität erhalten bleibt und die gleichzeitig leicht zu essen ist.

Martin Ioan Košt’ál, Gründer der Alemar Food Group